Breda Nieuws

Huis inrichten in Breda

Inhoud van de pagina

Het is misschien wel één van de gezelligste steden van Nederland: Breda! Van carnaval tot de gezellige terrasjes en de mooie bezienswaardigheden. In deze stad is er altijd wel iets leuks te doen. Heb je eindelijk een mooi huisje gevonden in deze prachtige stad en heb je handige tips nodig met betrekking tot de inrichting? Lees snel verder!

De basis

Begin bij het begin! Een goede basis is het halve werk. Al nagedacht over meubels? Kies dan een vloer die hier goed bij past. Nog geen meubels op het oog? Ga dan voor jouw droomvloer en pas de meubels hierop aan! Denk goed na of de vloer praktisch is en past bij jouw levensstijl. Houd de muren rustig en simpel. Behang met patronen word je sneller zat en dat is zonde. Witte muren klinkt misschien saai, maar dit is juist superhandig en staat onwijs strak. Het voordeel van witte muren is dat je eindeloos kunt variëren met verschillende accessoires. Ook is het veel makkelijker om schilderijen of leuke lijstjes op te hangen.

Aankleding

Nu de basis klaar is, is het tijd voor de aankleding. Een huis krijgt meer sfeer door mooie raambekleding van Veneta.com. Ook hierbij geldt dat je beter kunt kiezen voor rustige, mooie raamdecoratie. Maar denk ook goed na of het praktisch is. Als je een donkere kamer wil, dan ga je voor een rolgordijn verduisterend. Wanneer je liever veel lichtinval hebt, ga dan voor bijvoorbeeld vitrage kant en klaar. Deze laten veel licht door, maar zorgen wel voor de nodige privacy. Voor een strak interieur zijn shutters en jaloezieën geschikt, maar ook rolgordijnen zorgen voor een nette uitstraling.

Meubels

De basis en de aankleding zijn in orde, nu de meubels nog! In kleine huizen is het slim om te kiezen voor multifunctionele meubels of meubels met opbergruimte. Dit kan veel ruimte schelen. Heb je juist een heel groot huis? Koop dan ook grote meubels zoals een royale bank, groot vloerkleed en ruime eettafel. Je kunt de meubels ook los in de ruimte zetten en verschillende hoekje te creëren. Zo komen de kamers en meubels meer tot hun recht. Het is niet erg om iets langer na te denken en kritisch te zijn over jouw nieuwe meubels. Zorg dat ze helemaal naar wens zijn en doe niet zomaar een impulsieve aankoop. Je moet er waarschijnlijk nog een tijdje mee doen!

Comments are closed.